Ankkurit matkasi lauantaina Pattijoen vieraaksi taistelemaan tärkeistä pisteistä. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurien sisäpeli oli hukassa. Toisella jaksolla tuli pientä piristymistä sisäpeliin, mutta Pattijoki otti ansaitun voiton ottelusta jaksoin 2-0 (2-0, 3-2)

Ensimmäinen vuoron sisältä aloittaa Pattijoki ja vuoro näyttää kuivuvan nopeaa. Yksi tilanne kuitenkin syntyy kotijoukkueelle, mutta juoksuja ei nähdä. Ankkurien tekeminen ensimmäisessä vuorossa on heikkoa sisällä ja miestä ei kolmospesälle saada.

Toisessa vuorossa Pattijoki avaa ottelun juoksutilin, kun Juuso Keski-Koukkari kotiuttaa Mikael Mäkelän välilyönnillä. Ankkurien peli toisessa vuorossa sisällä jatkuu edelleen ilman kunnon tilannetta.

Kolmas vuoro on molempien joukkueiden osalta täysin huti vuoro ja tauluille syntyy nopeaa kolme paloa.

Jakson ratkaisevaan vuoroon siirrytään Pattijoen 1-0 johtoasemassa. Pattijoki onnistuu siirtymään 2-0 johtoasemaan aloittavalla vuorolla, kun Keski-Koukkari iskee saumapuhkaisulla ottelun toisen juoksunsa kotiuttamalla Antti Kiiskisen. Ankkurit saa omalla vuorollaan ottelun ensimmäisen kolmostilanteen, mutta juoksua ei nähdä ja Pattijoki vie ansaitusti jakson lukemin 2-0.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurit saa hyvin painetta päälle ja kaksi juoksua myös nähdään, kun Juho Ihamäki iskee kakkosjatkeelta pallon läpi, millä kotiin juoksee Nestori Yli-Sissala ja Tuukka Etula.  Pattijoki onnistuu myös vuorossa avaamaan jakson juoksutilinsä Martti Viitasalon kotiutteassa Antti Karjaluodon.

Ankkurit ei onnistu toisessa vuorossa juoksuja saamaan taululle. Pattijoki kuitenkin onnistuu, kun Keski-Koukkari lyö pallon kakkospuolelta takaa läpi kahden juoksun arvoisesti siirtäen Pattijoen 3-2 johtoasemaan.

Jakson kolmannessa vuorossa Ankkureille rakentuu tilanne, mutta se kuolee nopeaa, kun kotiutusyrityksestä syntyy palot niin kotiin kuin kolmospesälle. Pattijoki jää myös nollille omalla vuorollaan ja ratkaiseva vuoroo alkaa tilanteessa 3-2.

Toisen jakson ratkaiseva vuoro ei tuota joukkueille juoksuja. Pattijoki vie ottelun voiton ansaitusti jaksoin 2-0 (2-0, 3-2)