Ankkurien vieraaksi saapui torstaina paikallismatsiin naapuri Vimpelin Veto. Ennakkoasetelmat oli Vedon puolella, mutta Ankkurit oli loistava ulkopelissä lukkari Elmeri Iivosen johdolla ja vei voiton niukasti jaksoin 1-0 (1-0, 3-3)

Ensimmäisessä vuorossa molemmilla joukkueilla on paikkansa avata ottelun juoksutili, mutta joukkueet puolustaa hyvin takatilannetta ja juoksuja ei nähdä. Jakson toisessa vuorossa nähdään ottelun ensimmäinen juoksu ja siitä vastaa tasoittavalla sisävuorolla Ankkurit, kun Petteri Kortelainen kotiuttaa välilyönnillä Atte Kuosmasen.

Kolmannsessa vuorossa Vedolla on paikkansa avata juoksutilinsä, mutta Ankkurien takatilanne puolustaminen kestää ja 1-0 tilanne säilyy taululla. Ankkurien kolmas vuoro jää tyngäksi ja ratkaisevaan vuoroon siirrytään 1-0 tilanteessa.

Vimpelin neljäs sisävuoro kaatuu ottelun hahmon Elmeri Iivosen loistavaan lukkaripeliin ja Ankkurit ottaa jaksovoiton lukemin 1-0.

Toisen jakson ensimmäisessä sisävuorossa Ankkurit saa hyvin tilannetta päälle, mutta juoksuja ei nähdä. Veto onnistuu ensimmäisessä vuorossa iskemään jakson sekä koko ottelun ensimmäisen juoksunsa ja siitä vastaa Janne Mäkelä kotiuttamalla Atte Kortehiston.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurit jää ilman tilanteita. Vedolle vuorossa tilanteita syntyy, mutta lisäjuoksuja ei synny ja 0-1 tilanne säilyy taululla.

Ankkurit avaa toisen jakson juoksutilinsä kolmannessa vuorossa. Ensimmäinen tulee kolmospuolen harhaheitolla, millä kotiin juoksee Lauri Ihamäki. Juho Ihamäki siirtää perään Ankkurit 2-1 johtoasemaan kotiuttamalla saumapuhkaisulla Viljo Sillanpään.  Vimpeli kuitekin tulee omalla sisävuorollaan tasoihin Janne Mäkelän onnistuessa kotiuttamaan Mikko Kanalan.

Ratkaiseva vuoro alkaa tilanteessa 2-2 ja Ankkurit onnistuu Tuukka Etulan lyönnillä siirtymään johtoon. Veto myös saa paikkansa vuorossa, mutta onnistuu vain kerran Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksella. Ankkurit vie ottelun voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen jaksoin 1-0 (1-0, 3.-3)