Ankkurit ja Imatra kävi tiukan väännön Kitrolla keskiviikkona erittäin tärkeässä kamppailussa. Ankkureilla pisteitä sarjan hännillä oli ennen ottelua 10 pistettä ja Imatra majaili kolme pistettä edellä. Ankkurit oli ensimmäisellä jaksolla hieman niskan päällä. Toisella jaksolla Ankkurit johti vielä viimeistä vuoroa ennen, mutta Imatra tuli rinnalle ja ohi. Kotiutuslyöntikilpailun jälkeen Ankkureille merkattiin ottelusta voitto jaksoin 2-1 (3-1, 2-4, 3-2k)

Ottelun ensimmäisessä vuorossa juoksuja ei nähdä. Ankkureille rakentuu yksi paikka, mutta ilman tulosta. Imatran kärki rakentaa omalla vuorollaan palottoman ajotilanteen, mutta turhat takapalot tappoivat tilanteen.

Ankkurit onnistuu avaamaan ottelun juoksutilinsä toisessa vuorossa kun Petteri Kortelainen lyö kakkospussiin suunnatulla näpillä Tuukka Etulan kotiin. Imatralla on toisessa vuorossa jälleen mahdollisuutensa avata juoksutilinsä, mutta Ankkurien takatilannepuolustaminen on mallikasta ja 1-0 tilanne säilyy taululla.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien tilanteiden rakentelu on heikkoa, mutta vielä heikompaa on Imatralla, kun muutaman lyöjän jälkeen on kolme paloa taululla.

Ankkurit iskee ratkaisevan vuoron aloittavalla kaksi juoksua. Ensimmäisestä vastaa Elmeri Iivonen, jonka vahva kumura uppoaa väliin ja Atte Kuosmasen on helppo työ tuoda juoksu. Kortelainen iskee 3-0 tilanteeksi kotiuttamalla pussarilla Elmeri Koivusalmen. Imatra rakentaa omalla vuorollaan palottoman ajotilanteen, mutta yksi juoksu vain nähdään Mikko Kososen kotiuttaessa Leo Gardermeisterin. Ankkurit vie jakson lukemin 3-1.

Toisen jakson ensimmäinen sisävuoro Imatran osalta on heikkoa. Ankkurit sen sijaan saa useamman tilanteen, mutta Imatran puolustaminen kestää ja nollat jää taululle.

Imatra onnistuu avaamaan jakson juoksutilin toisessa vuorossa, kun Ville-Veikko Olli kotiuttaa viimeisenä lyöjänä Eero Kuitusen. Ankkurit ei vuorossa juoksuja lyö.

Kolmas vuoro alkaa Imatran 0-1 johtoasemassa. Imatran sisävuoro loppuu lähes nopeampaa kuin ehtii alkamaan. Ankkurit saa hyvän alun vuoroon. Etutilanteessa Lauri Vihriälä lyö kakkosrajasta pallon maisemiin ja Joona Peltokangas juoksee kakkospesältä kotiin. Vähän perään Petteri Kortelainen iskee tilanteeksi 2-1 kotiuttamalla Nestori Yli-Sissalan.

Imatra siirtyy ratkaisevan vuoron aloittavalla johtoon. Eero kuitunen iskee kakkosjatkeelta pallon läpi kahden juoksun arvoisesti. Jatkossa Ville-Veikko Olli iskee lukemiksi 2-4 kotiuttamalla Kuitusen. Samat lukemat taululla säilyy myös Ankkurien sisävuoron jälkeen ja siirrytään kotareihin.

Kotareiden aloittavalla sisävuorolla Imatra onnistuu kaksi kertaa Ville-Veikko Ollin ja Mikko Kososen lyönneillä. Ankkurit tulee kuitenkin omalla vuorollaan rinnalle ja ohi, kun Kortelainen, Etula sekä Lauri Ihamäki onnistuvat ja ottelun voitto merkataan Ankkureille kotareiden jälkeen jaksoin 2-1 (3-1, 2-4, 3-2k)