Ankkurit matkasi perjantaina Sotkamon Jymyn vieraaksi hiukkaan. Takana Ankkureilla oli loistava voitto Vimpelin Vedosta Kitrolla. Sotkamo oli Hiukassa kuitenkin tyly isäntä ja vei ansaitusti voiton jaksoin 2-0 (14-1, 11-0)

Ottelun ensimmäisessä vuorossa Ankkurit saa hyvin tilannetta päälle, mutta juoksut jää näkemättä. Sotkamo myös rakentaa ensimmäisessä vuorossa hyvin tilannetta ja iskee peräti viisi juoksua. Roope Korhonen ja Veeti Kokko lyö kaksi ensimmäistä juoksua. Kolmesta seuraavasta lyödystä vastaa Aapo Komulainen, joka iskee kolmosrajasta pallon maisemiin kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti siirtäen Sotkamon 5-0 johtoon.

Toisessa vuorossa Ankkureilla jälleen on paikkansa avata juoksutilin, mutta Sotkamon takatilanne puolustaminen kestää. Sotkamo onnistuu toisessa vuorossa iskemään jälleen juoksuja ja niitä syntyy kolme. Kahdesta ensimmäisestä lyödystä vastaa Veeti Kokko, joka iskee takakentältä läpilyönnin. 8-0 lukemat taululle tulee Aapo Komulaisen mailasta.

Kolmas vuoro tuottaa Ankkureille ottelun ensimmäisen juoksun, minkä iskee Juho Ihamäki kotiuttamalla Nestori Yli-Sissalan. Sotkamo jatkaa hyvää sisäpeliään omalla vuorollaan. Roope Korhonen iskee ajotilanteesta pallon kolmosluukusta Hiukan rantaan kiertäen kunnarin ja edellä olevat ehtivät kotiin. Sotkamo saa vuorossa vielä kaksi juoksua lisää, kun vapaataipaleella Samuel Huotari tuo juoksun sekä Ville Kotro onnistuu kotiutuksessa niin taululla on lukemat  14-1 ennen viimeiseen vuoropariin siirtymistä. Samat lukemat säilyy myös taululla jakson päättyessä, kun Ankkureille ei lisäjuoksuja synny.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Sotkamo onnistuu avaamaan jakson juoksutilin Roope Korhosen kotiutuksella. Ankkureilla myös jakson ensimmäisessä vuorossa on paikkansa, mutta juoksuja ei nähdä.

Toisessa vuorossa Sotkamon hyvä sisäpeli jatkuu ja iskevät kolme juoksua Hannes Pekkisen, Jussi Korhosen sekä Roope Korhosen lyönneillä. Ankkurit ei vuorossa onnistu ja tilanne kolmanteen vuoroon mentäessä on Sotkamon eduksi lukemin 4-0.

Jakson kolmannen vuoron aloittavalla Sotkamo jälleen iskee hyvin, Roope Korhonen iskee lukemiksi 5-0 ja Veeti Kokko puhkaisee räpylävirheen takia Ankkurien takakentän kunnarin sekä kahden juoksun arvoisesti siirtäen Sotkamon 8-0 johtoon. Sama tulos taululla on myös Ankkurien sisävuoron jälkeen, kun juoksuja ei nähdä.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Sotkamo iskee jälleen hyvin. Iivari Vihanto iskee kolmospuolen läpilyönnillä kunnarin tyhjään kenttään. Roope Korhonen jatkaa vähän tämän jälkeen ja iskee kakkospuolen läpilyönnillä kaksi juoksua siirtäen Sotkamon 11-0 johtoon. Ankkurit ei jakson viimeisessä vuorossa onnistu ja ottelun ansaitusti voittaa Sotkamo jaksoin 2-0 (14-1, 11-0)