Tampereen Manse PP vieraili keskiviikkona Kitrolla. Manse oli ottelussa vahva ja vie ottelun selvästi jaksoin 0-2 (3-6, 2-9)

Ottelun ensimmäisessä vuorossa molemmat joukkueet onnistuvat kerran. Ensimmäisestä juoksusta vastaa Ville Keltikangas, joka lyö pallon takaa läpi ja Nestori Yli-Sissalan on helppo tuoda ottelun avausjuoksu. Mansen juoksu syntyy Tomi Lehtosen välilyönnillä, millä kotiin kerkiää Henri Puputti.

Toisessa vuorossa Ankkureille syntyy yksi kolmostilanne, mutta juoksua ei nähdä. Manse onnistuu omalla vuorollaan siirtymään 1-2 johtoasemaan Perttu Ruuskan lyönnillä.

Kolmannen vuoron aloittavalla Ankkurit onnistuu tasoittamaan Juho Ihamäen lyönnillä lukemiksi 2-2. Mansen vuoro alkaa loistavasti, kun Severi Tikkakoski iskee heti ensimmäisellä lyönnillä kunnarin kakkosjatkeelta. Vuorossa onnistuvat vielä juoksun lyömään Elmeri Lieto, Perttu Ruuska sekä Tomi Lehtonen ja taululla on ratkaisevaan vuoroon lähdettäessä lukemat 2-6.

Jakson loppulukemiksi merkataan 3-6, kun Nestori Yli-Sissala onnistuu ratkaisevassa vuorossa kotiuttamaan Atte Kuosmasen.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Manse iskee kolme juoksua. Kahdesta ensimmäisestä vastaa Perttu Ruuska, joka iskee komean läpilyönnin kolmosluukusta. 0-3 juoksun Manselle lyö Tomi Lehtonen. Ankkurit avaa myös ensimmäisessä vuorossa jakson juoksutilinsä Kortelaisen kotiutuksella.

Manse iskee toisessa vuorossa peräti kuusi juoksua läpilyöntien siivittämänä. Kahden juoksun arvoiset läpilyönnit iskee Henri Puputti ja Juha Puhtimäki. Ankkureille ei juoksuja toisessa vuorossa tule niin taululla on selkeät Mansen johtolukemat 1-9.

Jakson kolmannessa vuorossa molemmat joukkueet pelaavat loistavaa ulkopeliä ja etenijöitä ei nähdä kakkospesää pidemmällä.

Ankkurien osalta ulkopeli jatkuu ratkaisevassa vuorossa myös hyvänä ja Manse jää ilman tilanteita. Sisäpelissä Ankkurit saa yhden lohdutusjuoksun ja kaventaa lukemiksi 2-9. Manse vie ottelun jaksoin 0-2 (3-6, 2-9)