Ankkurit ja Kouvolan Pallonlyöjät kohtasivat torstaina Kitrolla. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurien sisäpeli oli aseetonta ja Kouvola vei jakson lukemin 1-4. Toisella jaksolla Ankkurien sisäpeli aukesi ja voittoonkin oli mahdollisuus, mutta jakso tasataan lukemin 4-4.

Ankkurien osalta ensimmäisen jakson sisäpelistä ei ole kerrottavaa kolmen ensimmäisen vuoron osalta. Vuorot kaatuu niin Kouvolan hyvään ulkopeliin, kuin omaan sisäpeliheikkouteen. Kouvolalla sujuu paremmin ja iskevät ottelun avausjuoksun ensimmäisessä vuorossa, kun Teemu Nikkanen kotiuttaa kolmossaumalyönnillä Eemeli Laineen. Ottelun toisessa  vuorossa Nikkanen jälleen kotiuttaa Laineen ja perään Juha Korhonen saattelee Patrik Vartaman kotiin niin taululla on 0-3 lukemat.

Kolmannessa vuorossa Kouvola lisää johtoaan lukemiin 0-4 Wahlstenin lyönnillä. Ratkaisevan vuoron aloittavalla Ankkureille siunaantuu jakson ainoat paikat ja yksi kavennusjuoksu syntyy Juho Ihamäen lyödessä Pyry Alasen kotiin. Jakso merkataan Kouvolan 1-4 voittoon.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Kouvola saa paikan, mutta Ankkurien ulkokenttä hoitaa palon kotiin. Ankkurien osalta jakso alkaa sisäpelissä hyvin. Juho Ihamäki iskee ajotilanteessa kolmospuolelta pallon läpi ja Tuukka Etula sekä Pyry Alanen juoksee kotiin. Perään Atte Kuosmanen lyö kakkospuolelta pallon läpi ja Lauri Ihamäki tuo tilanteeksi 3-0.

Toisen vuoron aloittavalla Juha Korhonen iskee Kouvolalle kolme juoksua. Ensimmäinen tulee kakkosluukun puolittaisella läpilyönnillä, millä Elias Pitkänen juoksee kotiin. Seuraavalla lyönnillä Korhonen puhkaisee pallon läpi kolmosjatkeelta ja kotiin juoksee Teemu Nikkanen sekä Matti Latvala. Ankkurit saa toisessa vuorossa pari kotiutuspaikkaa, mutta Kouvolan ulkokenttä hoitaa palot kotiin ja taululla on tasatilanne 3-3.

Kouvola siirtyy kolmannen aloittavalla sisävuorolla 3-4 johtoon Wahlstenin onnistuessa kotiuttamaan Elias Pitkäsen. Ankkurit myös onnistuu kerran, kun Juho Ihamäki puhkaisee kolmossauman ja Tuukka Etula tuo tilanteeksi 4-4.

Kouvolalle avautuu ratkaisevassa vuorossa Kouvolalle syntyy paikkansa lisäämään juoksuja, mutta Ankkurit hoitaa palot taululle. Ankkurien sisäpeli ei aukea ratkaisevassa vuorossa ja Kouvola vie ottelun jaksoin 0-1 (1-4, 4-4)